dimarts, 28 de maig del 2019

EDUCACIÓ VIÀRIA AMB ELS ALUMNES DE 5è

El passat dia 27 de maig, els alumnes de 5è de primària de l’escola Vedruna Vall de Terrassa van realitzar l’activitat d’Educació Viària al circuit situat al Decathlon de Terrassa. L’objectiu d’aquesta activitat és desenvolupar hàbits de prudència en els alumnes i que puguin reflexionar sobre les normes de conducta com a vianant i com a viatger/a. Aquest taller l'organitza la Policia Municipal i el Servei d'Educació de Terrassa.




Primer de tot, l’alumnat es va dividir en quatre grups, concretament, un grup feia de conductors, uns altres feien de policies que gestionaven el trànsit, un altre equip feia de vianants i un últim grup que esperava el seu torn i esmorzava.

L'alumnat que feia de conductors havia d’anar conduint amb bicicleta i amb patinet respectant les normes de trànsit, i si algun policia els feia parar havien d’aturar-se encara que el semàfor fos verd. Els que feien de vianants van aprendre que és molt important mirar pels dos costats abans de creuar, i els alumnes que feien de policies van gaudir organitzant i establint les normes del circuit.

D'altra banda, la Policia Municipal els van ensenyar moltes senyals de trànsit i també els van explicar diferents situacions que poden passar a la carretera. Finalment els van donar un llibret sobre el que havien après durant aquell dia i que continuarant fent a l’hora de tutoria.

En conclusió, va ser un dia molt entretingut, en el que van aprendre moltes normes de seguretat d’una manera molt divertida i interessant. Donem les gràcies a l’Erika i a l'Inés, alumnes de 5è, que ens han proporcionat l’informació necessària per realitzar la notícia.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada