dimarts, 14 de maig del 2019

EXCURCIÓ AL PARC NATURAL DE SANT LLORENÇ I A LA CASA NOVA DE L'OBAC

El passat 7 de maig, els alumnes de 5è de primària de l’escola Vedruna Vall de Terrassa, van anar a la casa nova de l’Obac, què està situada al parc natural de Sant Llorenç.





Primer de tot, els alumnes van estar gaudint de l'estona caminant pels boscos del parc natural, en concret, van estar fent vàries activitats, que van ser una gimcana i un taller on van treballar la cadena alimentària.

Seguidament els van explicar la història del bandoler Capablanca, una història popular de la zona. Quan els monitors de la casa van explicar-la, els alumnes de 5è van haver de representar-la fent una obra de teatre, aquesta, la van exposar molt bé, ja que es van disfressar, i tot l'alumnat es va ficar en el seu paper. 


Per últim, van visitar la nova casa de l'Obac, que és una masia del municipi de Vacarisses (Vallès Occidental) de tres plantes, construïda als començaments del segle XIX. La visita de la casa va ser molt agradable i interessant, de manera que els va agradar molt.

En conclusió, va ser una excursió molt divertida on van poder conèixer la història de la casa nova de l'Obac i el parc de Sant Llorenç. L'alumnat va gaudir molt jugant pels parcs i realitzant una obra de teatre.


Volem donar les gràcies a la Mafalda Ollé i la Júlia Colón, que ens han proporcionat tota la informació i ha fet possible la redacció de la notícia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada