dimarts, 21 de maig del 2019

JORNADES ESPORTIVES A CAN JOFRESA DE 5è DE PRIMÀRIA

El dia 15 de maig, els alumnes de 5è de primària de l’escola Vedruna Vall van anar a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa a gaudir d'un dia de jornades esportives, aquestes es realitzen cada any per fomentar l’esport als nostres infants, i que portin una vida saludable.
Aquestes jornades van ser organitzades per el cicle formatiu d’esport de l’escola Santa Joaquima de Vedruna de Terrassa.



L'Alumnat va sortir caminant de l’escola cap a Vallparadís avall fins arribar a Can Jofresa, allà, primer de tot es van dividir en dos grups. Podien triar entre atletisme i futbol o basquet i badminton. Un cop els alumnes es van dividir, van començar a a practicar els esports que havien escollit.
En aquestes jornades hi van participar 8 escoles Vedrunes, concretament, Vedruna Vall, Vedruna Manresa, Vedruna Santa Joaquima, Vedruna Sabadell i Vedruna Gràcia entre d'altres. Aquestes escoles van competir entre elles, i com ens podíem imaginar, Vedruna Vall va guanyar amb diferència a bàsquet.

En conclusió la jornada va anar molt bé, va ser un gran èxit i els nens i nenes s’ho van passar genial, a més a més van fomentar l'esport infantil.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada