dissabte, 11 de maig del 2019

EXCURSIÓ A VIC

El passat dia 11 d'abril els alumnes de 5è de primària de l'escola Vedruna Vall van anar a Vic a visitar el Manso de Santa Joaquima i a fer un recorregut per la ciutat.




Primer  de tot, els alumnes es van dividir en grups per visitar el Manso, la masia en la que va viure Santa Joaquima de Vedruna, fundadora de la Congregació de les Germanes Carmelites.

Concretament, l'alumnat va veure diferents habitacions com la cuina, els dormitoris, l'estudi, lavabos, etc. El què més va sorprendre a l'alumnat de 5è, va ser la recreació de cera del cos de Santa Joaquima de Vedruna, en un taüt de vidre.

Finalment, després de dinar tots plegats, van fer un recorregut per la ciutat de Vic en la que van poder veure l'escola Vedruna Escorial Vic i van poder gaudir de l'entorn i jugar pel pati, on van passar una estona molt agradable.

En conclusió, va ser un dia molt divertit per ells, en el qual van poder veure com va ser la fundadora de l'escola i conèixer-la millor. Va ser una gran experiència en la que van poder visitar el Manso i que mai oblidaran.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada